Hilangkan Jeragat Guna Aloe Vera Dan Sabun Herba Tok Aki

Hilangkan Jeragat Guna Aloe Vera Dan Sabun Herba Tok Aki

Hilangkan Jeragat AVARISE KOREAN MASK rose 3Serius Nak Hilangkan Jeragat?

Mungkin ada banyak krim hilangkan jeragat di jual diluar sana.Tetapi seperti yang kita tahu,masalah nak hilangkan jeragat ni bukan kerja 1-2 minggu.Sudah tentu ia memerlukan tempoh masa yang lama.

Kenapa ira cakap macam ini? Sebab Aloe Vera soothing gel merupakan produk berasaskan alam semulajadi.So kadang-kadang ada kulit yang alah pada aloe vera.Jadi kita kena test sendiri,samada ianya sesuai ataupun tidak dengan kulit muka kita.

Kandungan bahan semulajadi yang ada dalam soothing gel membuatkan produk ini terjual serata dunia.Terlampau banyak manfaat yang anda dapat dengan 1 produk sahaja.

Semua wanita kalau boleh nak akan kulit yang cantik dan sihat.Tetapi apabila meningkat umur,dan kurang penjagaan kulit muka, jeragat mula tumbuh.

Sebelum kita nak hilangkan jeragat ini,ada baiknya kita ambil tahu dari mana datangnya jeragat.Ira ada share berkenaan artikel tersebut di bawah ini.Jemput baca ya.

Baca Juga : Petua Hilangkan Jeragat Turun Temurun

Bagaimana Nak Hilangkan Jeragat Menggunakan Aloe Vera?

hilangkan jeragata AloeVera Soothing Gel all skin typeMudah sahaja sebenarnya,apa yang anda perlu buat cuma sapu Aloe vera soothing gel di kulit muka selepas cuci muka menggunakan Sabun Herba Tok Aki.Ratakan di seluruh kulit muka.

Sebenarnya ada banyak lagi resipi untuk hilangkan jeragat ini.Yang penting anda kena rajinla.Anda juga boleh membuat mask muka berdasarkan kaedah yang ira nak kongsi ini:-

cara-caranya :

  1. Campurkan Aloe Vera,serbuk kunyit,dan perahan lemon
  2. Gaul hingga sebati(jangan cair sangat)
  3. Sapukan di kulit muka
  4. Biarkan selama 20-30 minit
  5. Bilas menggunakan Sabun Herba Tok Aki

cara hilangkan jeragat guna sabun herba tok aki

Konsisten sebenarnya yang paling utama.Jangan hari ni buat,esok tinggal.Macam mana nak nampak kesannya.Iya,memang aloe vera ni bagus tapi bukan dengan sekali dua kali pakai dah nampak kesan.Ini bukan Magic !

Kalau nak magic pergi jumpa david copperfield.Dia hilangkan terus muka dengan orang-orang sekali.Haha,ira gurau je lah.Jangan la serius sangat.Selepas penggunaan yang konsisten,anda akan nampak perubahan pada kulit muka anda.

Jeragat anda akan mula pudar dan akhirnya sekata dengan tona muka.Sebenarnya ada banyak lagi resipi yang ira nak kongsikan.Boleh follow Fb page ira di Lovera Irra.Selepas itu,boleh baca juga artikel bawah ni ada 5 resipi :-

Baca Juga : 5 Cara Hilangkan Jeragat Guna Bahan Semulajadi

Bukan itu sahaja,Aloe Vera soothing gel ini secara tak langsung akan mencerahkan kulit muka,melembutkan kulit,mengatasi masalah kulit kering dan kulit sensitif.Jerawat pun segan nak keluar.Sebenarnya aloe vera ni banyak manfaat,nanti ada masa ira share lagi ya.

Jika dah pernah cuba produk lain untuk hilangkan jeragat tetapi tidak ada kesan.Ira cadangkan anda cuba pula Aloe Vera Soothing Gel & Sabun Herba Tok Aki ini pula untuk hilangkan jeragat.

Leave a Reply

Close Menu
× Boleh whatsapp untuk bantuan
×
×

Cart

%d bloggers like this: