• Get In Touch: 012 2966 492

promosi

Portable Sauna

Stok Terhad

1 belian + 20 Free Gift !!!

portable sauna
Days
Hours
Minutes
Seconds

Antara kelebihan portable sauna

Anda Tau Tak ?

menghilangkan stress

Penggunaan sauna boleh membantu tubuh dan minda menyesuaikan diri dengan tekanan dan mengurangkan risiko kemurungan dan gangguan mental yang lain.

Tidur yang nyenyak

Kajian menunjukkan bahawa penggunaan sauna dengan kerap boleh menyebabkan penggunanya dapat tidur dengan nyenyak.

menyembuh penyakit selsema

Oleh kerana tubuh terdedah kepada panas sauna dan wap, ia menghasilkan sel darah putih lebih cepat, yang seterusnya membantu melawan penyakit dan membantu membunuh virus.

Kulit yang sihat dan licin

Aliran darah ke kulit akan meningkat dan banyak nutrien di bawah kulit dan permukaan tisu. Hasilnya, kualiti kulit akan bertambah baik.

Membakar Kalori Cepat

Kajian mendapati seseorang itu boleh berpeluh sebanyak 500 gram dalam dalam satu sesi sauna,dan membakar hampir 300-400 kalori.

kurangkan risiko penyakit jantung

Panas dari sauna melegakan otot badan, meningkatkan peredaran darah dan merangsang pembebasan endorfin. Pelepasan endorfin memberikan kesan yang baik.

Apa Kata Pelanggan ?

"Hari-hari kerja takde masa nak excercise,dapat guna portable sauna ni utk keluar peluh pun dah seronok.Dahla murah,takyah nak pg cr hotel mandi sauna,kat rumah pun dah boleh.Hehehe"
En. Mohamad
"Saya beli portable sauna ni sbb murah bandingkan dgn harga kat luar.Pastu siap dapat macam-macam free gift lagi."
Pn. Nor

Kenapa Anda perlu beli dari kami ?

FAST SHIPPING

Next Day Delivery. Shipping Everyday

GUARANTEE SERVICE

7 days Peace of Mind.

100% MONEY BACK

30-day money back guarantee

PRODUCTS OFFERS

wholesale prices

portable sauna

Portable Sauna

What’s Included :

  • 1 x Sauna Red Tent w/Hat & Carrying Pouch
  • 1 x Remote Control (batteries not included)
  • 1 x Steamer Generator Unit
  • 2 x Hose Attachments (1 short & 1 long)
  • 1 x 20 Free Gift
Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Close Menu
× Boleh whatsapp untuk bantuan
×
×

Cart